30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

Ortadoğu Turizmcileri, Suudi Arabistan’a fuar çıkarması yapacaklar

Ortadoğu Turizm sektörü seyahat acenteleri, 2022 yılında Suudi Arabistan’da birden çok fuara katılım gösterecek, imkanları ile Türkiye turizmini tanıtacaklar.
16.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Turizmciler 2022 yılında ülke ülke dolaşıp Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Dubai’de gerçekleştirecek uluslararası fuarlarda boy gösterecek.

Konu ile ilgili demeçte bulunan İstanbul Vip Turizm Yönetim Kurulu Başkanı HASAN ÖZGÜN, “Suudi Arabistan pazarının çok önemli olduğunu ve çalışmaların bu bölgede yoğunlaşması gerektiğini, koronavirüs sonrası Arap turistlerin tekrar Türkiye’ye gelmesi icin herseyi acentalar olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi. Yıllardır bu pazardan gelen arap turistleri acentalar olarak yine bu bölgelerdeki fuarlara giderek, ülkemizi en iyi şekilde tanıtıp, Arap turistleri Türkiye’ye gelmesi için yine çok çalışacaklarını belirtti.

50 ACENTA İLE SUUDİ PAZARINA ÇIKARTMA YAPACAĞIZ

Hasan Özgün açıklamalarının devamında; “22-24 Mayıs Riyad ve 1-3 Haziran Cidde şehrinde yapılacak turizm fuarında ülkemizi 50 turizm acentesi ile temsil etmeye hazır olduklarını, hem pazarlarına sahip çıkmak,hem de Türkiye ile Suudi Arabistan arasında yakınlaşmanın köprü ayakları olmak istediklerini belirtti. 

Başta Suudi Arabistan olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Umman gibi ülkelerdeki seyahat acentalarıyla bir araya geldiklerini, fuarlara katılarak Türkiye için tanıtım çalışmaları yapmaktayız.” dedi. 

Birlik beraberliğin çok önemli olduğu bu dönemde bunun en iyi örneğini Seyahat Acenteleri olarak gösterdiklerini, hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve pazarlarına sonuna kadar sahip çıkacaklarını dile getiren ÖZGÜN, şimdiden fuara gelecek bütün seyahat acentelerine teşekkür etti.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.