02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Nusret’in Londra Salt Bea Restoranı eleştirilerin hedefinde

Nusret Salt Bae Restoranda bir bifteğin 630 sterline mal olduğunu Twitter’da duyuran bir Londra’lının paylaşımından sonra eleştiriler ard arda gelmeye başladı.
02.10.2021

Ortadoğu Turizm 

Salt Bae'nin Türk şef Nusret Gökçe, Londra'daki yeni restoranında tam bir tuz serpme deneyimi yaşattığında, masadaki bir çift fiyat pahalılığından uğulduyordu.

“Tüm banka bakiyemi bir gecede harcadılar! diyerek Twitter’da feryat eden müşteri, Salt Bae'nin Londra restoranında 630 sterlinlik altın varaklı biftek, 12 sterlinlik mısır ve 9 sterlinlik bir kola da dahil olmak üzere dört kişilik 1.812 sterlinlik yemek karşısında şok oldu.”

Müşterinin eşi tarafından tweetlenen görüntülerde Gökçe'nin lüks Nusr-Et Steakhouse zincirinin yeni açılan Knightsbridge şubesinde ikilinin yemeklerini masalarında dilimleyip tuzladığını gösteriyor.

Müşterilerin sosyal medya hissi, marka havası için tuz serpme işini ustalıkla yapan Nusret ustalıkla bifteği doğrayıp altın kaplı bir burgere dönüştürüp dilimlerken 630 Sterlin alması gündem oldu. 

Twitter kullanıcıları paylaşımın altına yazdıkları bir kaç yorum şöyledir;

“Bir biftek için bu kadar para ödeyen herkes aptaldır. Bir durum inanılmaz bir fotoğraf veya video için hava atanlar utansın. Bak neredeyim!”

“Kişiler Covid nedeniyle ekmek bulamazken 630 Sterlin bazı kişilerin kiralarından bile fazladır! Bu restoran utanmalı!!!”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.