16 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

NG Phaselis Bay Oteli’nin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.

NG Grup'un pandemi döneminde 1,5 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği NG Phaselis Bay, Antalya Kemer'de kapılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açılışla kapıları açtı.
19.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış konuşmasında şunları söyledi;

“Bölgenin en güzel koylarından birinde yer alan yüksek standartlara sahip 488 odalı bu otelimizi, ülkemizin turizm sektöründe yapmaya hazırlandığı büyük atılımın sembolü olarak görüyorum.

Ülkemiz yavaş yavaş seyahat kısıtlamaları ile ilgili listelerden çıkmaya başladı. Fransa'nın ardından Rusya'nın da bu doğrultuda aldığı kararı memnuniyetle karşılıyoruz. Turizm sektörümüzün tüm mensuplarına bu kalkınma mücadelesinde ülkemize yaptıkları katkı için şükranlarımı sunuyorum. NG otelin sektöre hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını döneminde turizm sektörünü ayakta tutmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti. 

Konuşmasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti; Sektörün içinde olan Kültür ve Turizm Bakanımız, yurt içinde ve yurt dışında gereken her adımı attı. Adeta 'kısa mesafe koşucusu' diyeceğim, 'maraton' biraz uzun olur, Gidilmedik ülke bırakmadı. Bir taraftan Almanya, bir taraftan İngiltere, bir taraftan Rusya, bu görüşmeler yapılırken biz de telefon diplomasimizi yoğun bir şekilde devam ettirdik. Hamdolsun sonunda bu ülkelerden müjdeler geldi.

Turizm sektöründe dördüncü oteli hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Erkan Güral, şöyle devam etti: "NG Ailesi olarak girdiğimiz hemen her sektörde zoru başarma ve iddialı olanı yapma hedefimiz var. Antalya'daki turizm yatırımımızda da bu heyecan ve hedefle yola çıktık. Çalışmalarımız tam 18 ay sürdü. 480 oda kapasitesine sahip tesisimiz bugün itibarıyla yüzde 75 oranında dolu."

 

NG Phaselis Bay Oteli Akdeniz’in en özel koylarına hakim konumuyla Türkiye’de özel bir lokasyona sahip olan NG Phaselis Bay, TÜRÇEV koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programı kapsamında plajları için Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü.

Göynük/Kemer’de çam ağaçları arasında doğayla iç içe bir yaşam alanı yaratan, Akdeniz’in büyüleyici koyları ile çevrili olan NG Phaselis Bay, misafirlerine sunduğu özel deneyimi ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Mavi Bayrak teslim süreçleri ile ilgili olarak TÜRÇEV Antalya koordinatörlüğü ile yapılan istişareler neticesinde tesis plajlarında Mavi Bayrak

denetimlerinin gerçekleştiği belirtildi.

Lüks tasarımı ve sıra dışı hizmet anlayışı ile uluslararası standartlarda hizmet veren NG Phaselis Bay, gerekli standartlar çerçevesinde yapılan denetimler sonucunda Mavi Bayrak kriterlerine tam uyumlu olarak Mavi Bayrağını almaya hak kazandı. Denetimler sırasında

tesisin Mavi Bayrak kılavuz kriterlerine uygunluğu yerinde doğrulandı. Plajları için temiz deniz suyu ve güvenilir ortamın sağlayan otel, sezon boyunca Mavi Bayraklı plaj olarak hizmet verecek.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.