02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Nevşehir Turizm Fakültesi’nden Turizmde Girişimcilik Konferansı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen turizmde sürdürülebilir girişimcilik konferansı, Indigo Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun’un konuşmacı olarak katılımlarıyla gerçekleştirildi.
07.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Indigo Turizm Başkanı yanı sıra Brezilya Fahri Konsolosluğunu görevini de yürüten Ömer Tosun konferansta, turizm sektöründe başlayan girişimcilik hikayesini paylaştı. 

Indigo Group’un 1992 yılında halı mağazası ile faaliyetlerine başladığını dile getiren Ömer Tosun, 1998 yılında Kapadokya’nın ilk kişiye özel turlar planlayan seyahat acentesi Matiana Travel ile lüks seyahat turizmine yöneldiğini belirtti. 

Indigo Group olarak Kapadokya'nın ilk balon firması olan Kapadokya Balloon faaliyetinde imzaları bulunduğu belirten Ömer Tosun, Museum Hotel markası ile Kapadokya bölgesinin ilk lüks otel yatırımını 2002 yılında faaliyet geçirdiğini belirtti. 

Ömer Tosun ayrıca, Cross Golf Cappadocia projesi ile Türkiye'nin ilk ve tek Cross Golf oyun alanının Indigo Group tarafından Kapadokya’da oluşturulduğunu ve Boutique Style Travel’ın Türkiye’nin lüks yurtdışı turlar konusunda en önemli seyahat oluşumu olduğunu söyledi.

Konferans sonunda Indigo Turizm Başkanı Ömer Tosun’a katılımlarından dolayı, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, plaket takdiminde bulundu.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Mekanlar
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.