27 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

Muhteşem bir tatil için adres; Karaaslan Kamping Tatil Tesisleri

Yeni normal hayat 1 Temmuz itibari ile başladı. Tatilimizde ruhunuzu, bedeninizi dinlendirmek ve koronavirüsün getirdiği stresi unutacağınız güzel bir tatil için yeşilin mavi ile buluştuğu noktalar daha etkilidir.
02.07.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi - Kocaeli

Yuvacık, Kocaeli’nde saklı kalmış cennetlerimizden. Bölge halkı buraya ‘Küçük Karadeniz’ diyor. Aslında haklılar çünkü tıpkı Karadeniz gibi yemyeşil bir doğası var. Şu günlerde yeşil cümbüşü yaşanıyor ve ortam harika…

Kocaeli’de tatil denildiğinde akla gelen ilk yer Yuvacık Karaaslan Kamping tatil merkezi, İstanbul en yakın Karadeniz olarakta tanımlayabiliriz. Armutlu yarımadası Sakarya nehrine uzanan 135 km uzunluğundaki sinsile dağlardan, Samanlı dağlarının eteklerinde yer almaktadır. Bölgede Yuvacık Barajı diğer bir adıyla Kirazdere Barajı bulunmaktadır.

Karaaslan Kamping tatil tesisi 70 dönüm arazi içerisinde kurulu, içerisinden dere akan doğa ile iç içe Tatilköyü, Restorant hizmeti vermektedir; ahşap bungalov evler, suit bungalovlar, kütük bungalovlar ve jakuzili delux odaları bulunmaktadır.Doğada karavan kiralama ve çadır alanında kendi çadırınızla tatilin tüm keyiflerini çıkarabilirsiniz. 

Restorantta yöresel lezzetler, ızgara çeşitleri, güveç fırın yemekler, Karadeniz kavurma, güveç, muhlama, kaşarlı mantar gibi yöresel lezzetler sunulmaktadır. 

Bunun yanısıra buraya gelindiğinde doğada yapılacak aktiviteler; ATV safari, jip safari, trekking, paintball, insan sapanı(mancınık), zipline ve oyuncak kepçeler ile enerjinizi geri toplayabilir tüm stresinizi doğaya salabilirsiniz.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.