06 Mayıs 2024, Pazartesi
Son Dakika

Mezopotamya Turizm Markası Güneydoğu Turizmi için iyi bir fırsat

Tarih, kültür ve inanç turizminin başkenti Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 9 ili kapsayan, GAP Bölgesi Turizm Odaklı Tanıtım ve Markalaşma Projesi ‘Mezopotamya’ markası için çalışmalar başladı.
29.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi - Şanlıurfa 

GAP Bölgesi Turizm Odaklı Tanıtım ve Markalaşma Projesi açılış ve proje tanıtımları için Şanlıurfa'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Şanlıurfa Gastronomi Merkezinin açılışına katıldılar. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Şanlıurfa ziyaretinde ciğer kebabı pişirdi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile diğer misafirler de izlediler.

Programda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.