01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Mesut Özil: Ukrayna ile birlikte Filistin ve Suriye'de de barışa evet

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Mesut Özil, sadece Ukrayna'da değil tüm dünyada barış için dua etmeye çağırdı.
11.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Mesut Özil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sadece Ukrayna'da değil, Filistin'de, Suriye'de, Yemen'de, Irak'ta ve dünyanın her yerinde insanların yaşadığı tüm dünyada barış için dua etmeye devam edelim. savaştan acı çekiyorlar."

Sosyal medya kullanıcıları Özil'in İslam'a ve Müslümanlara karşı her zaman güçlü duruşunu överek paylaşım kısa bir süre içinde geniş etkileşim ve görüş aldı. 

Real Madrid ve Arsenal eski yıldızı, Rus savaşının ikinci gününde Filistinli çocuğun gömleğini giymiş ve işgali reddetmenin bir ifadesi olarak bir İsrail askerinin yüzüne kırmızı kart gösterirken çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaşmıştı. 

Özellikle dünyanın dört bir yanındaki göçmenler ve Müslümanlarla ilgili insani sorunları savunmasıyla tanınan Mesut Özil, son zamanlarda Çin'deki Uygur Müslümanlarına verdiği desteğin ardından geniş bir övgü topladı ve halk önünde onlarla birlikte duran ilk küresel spor yıldızı oldu.

https://twitter.com/mesutozil1088/status/1512346145716158467?s=21&t=MYNKcsA8JtHmf7MeNanpVQ

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Mekanlar
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.