05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Kuwait Airways, Türkiye'ye yeni yaz uçuşlarını başlatıyor

Kuveyt Hava Yolları, Trabzon, Bodrum ve İzmir olmak üzere 3 yaz destinasyonuna düzenli ticari uçuşlarının başlayacağını duyurdu.
08.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Kuveyt Hava Yolları, 28 Nisan 2022'den itibaren Cumartesi, Salı ve Perşembe günleri Trabzon'a tarifeli ticari uçuşlarını haftada 3 uçuşla başlatacağı Kuveyt'ten Türkiye Cumhuriyeti'ne 3 yeni yaz destinasyonu faaliyete geçirdiğini duyurdu. 30 Nisan 2022'den itibaren Bodrum'a Cumartesi, Pazartesi ve Çarşamba günleri haftada 3 sefer, 5 Haziran 2022'den itibaren de İzmir'e haftada iki sefer Pazartesi ve Çarşamba günleri başlayacak.

Bu bağlamda, Kuwait Airways CEO'su Maan Razuqi şunları söyledi: “Kuwait Airways, 2022 yaz sezonuna çok sayıda yeni ve yaz destinasyonu ile girmeye hazırlanıyor ve ağını genişletme planlarına göre ilerliyor. özellikle bu sezonda önemli bir toparlanma ve büyüme beklediğimizden, dünya çapındaki havayollarının sayısı, seyahat hareketi ve turizm ile konaklama sektörlerinin rotasyonu sonucu genel olarak ticari hava taşımacılığını büyüteceklerini belirtti.”

Razugi, "Kuwait Airways'in Türkiye'ye yeni destinasyonlar açmaya odaklanması, özellikle yaz aylarında değerli müşterilerimizden gelen artan talep ve bu destinasyonların şirket için fizibilitesi ve yararına alınmış bir karardır. Bu nedenle mavi uçak 5 yeni Türkiye destinasyonuna uçacak. Türkiye Cumhuriyeti destinasyonları, Sabiha, İstanbul, Trabzon, Bodrum ve İzmir şeklinde belirlendi. 

Maan Razugi sözlerini şöyle sonlandırdı: “Kuwait Airways, değerli müşterilerine hizmet vermek ve onlara Terminal 4'ün sahasına girer girmez, tamamen yeni ulusal taşıyıcı uçağa binip en seçkin uçakları teslim alıncaya kadar her türlü konforu sağlamak için yorulmak bilmeyen arayışını ve tam hevesini teyit ediyor. Ve konforlu hizmetler ike eve güvenli bir şekilde geri dönmenizi sağlıyor.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Mekanlar
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.