05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Kuveyt ve Bahreyn Vatandaşlarına karantina uygulanabilir.

Tanınmış araştırmacı bir analist, İngiltere’ye gelecek Kuveyt ve Bahreyn Vatandaşlarına varışta 10 günlük zorunlu otel karantinasından geçmesi gereken "kırmızı listeye" eklemesi muhtemel 4 ülke arasında yer almasının beklendiğini açıkladı.
03.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Böyle bir karar alınması durumunda Kuveyt ve Bahreyn’den İngiltere'ye seyahat edenler 10 günlük karantinaya tabi olacaklar.  

Deneyimli İngiliz analist Robert Boyle tarafından yürütülen tahmin analizine dayanan Londra gazetesi "The Telegraph" tarafından yayınlanan bir raporda, kırmızı listeye dahil edilmek üzere aday gösterilen ülkelerin Kuveyt, Bahreyn, Kosta Rika, Trinidad ve Tobago olduğu belirtildi.

İngiltere’de 10 günlük otel karantinanın ortalama maliyetinin 1.750 Sterlin olduğunu ve kırmızı listenin özellikle ortaya çıkan korona virüsü mutantlarının İngiltere’ye sızmaya karşı korunmayı amaçladığını belirtti.

7 Haziran Pazartesi günü İngiliz hükümetinin kırmızı ve yeşil listelere eklenecek ülkelerin isimlerini belirten bir güncelleme açıklaması bekleniyor.  

İngiliz hükümetinin kırmızı listeye almaya karar vereceği ülkelerin isimlerini ve yeşil listeye aktaracak ülkeleri daha önce doğru bir şekilde öngördüğü için, aldığı kararlar yüksek bir inandırıcılığa sahip olduğu belirtildi. 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.