05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Kuveyt, Hindistan ile direkt uçuşlara yeniden başlıyor

Ülkenin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (DGCA) Kurumu Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Kuveyt'in Hindistan ile bugünden (7 Eylül Salı) itibaren doğrudan ticari uçuşlara devam ettiğini, Mısır'a doğrudan uçuşların Pazar günü yeniden başladığını duyurdu.
07.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Havacılık Kontrol Direktörü Raed Al-Taher, Kuveyt'e ilk uçuşun sabah 6'da varacağını söyledi.  SHGM, Kuveyt Kabinesinin havalimanının kapasitesini artırma kararına uygun olarak, 2 ülke tarafından kabul edilen koltuk kapasitesine göre günde 5 uçuş planladı.  

Uçuşların yeniden başlatılması kararı ilk olarak geçen ay açıklandı, ancak uygulama için bir zaman çerçevesi verilmedi.  Kuveyt, Corona vakalarındaki artış nedeniyle sağlık otoritelerinin tavsiyesi üzerine Hindistan ve Mısır başta olmak üzere birçok ülkeye uluslararası uçuşları askıya almıştı.

Kuveyt Kabinesi ayrıca 2021-2022 sezonunun açılışıyla birlikte sporseverlerin stadyumlara girmesine izin verileceğini duyurdu. Hükümet İletişim Merkezi, stadyumlara yalnızca aşılı taraftarların girebileceğini açıkladı.

Geçen ay Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hindistan, Pakistan, Nijerya, Nepal, Sri Lanka ve Uganda'dan gelen yolcuların giriş yasağını kaldırdı.  BAE'de geçerli oturma iznine sahip olanlar ve seyahatlerinden en az 14 gün önce aşıları tam olanlar muaf kategoriye dahildir. 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.