29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Kuveyt Havayolu Jazeera Air Bodrum ve Trabzon uçuşlarına başlıyor

Kuveyt’in önde gelen havayolu şirketlerinden Jazeera Airways, Milas-Bodrum ve Trabzon Havalimanlarına uçmaya başladı.
23.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Jazeera Airways’in Milas-Bodrum ilk seferi Havalimanında bir karşılama töreni gerçekleştirildi. Daha sonra ilk uçuş sebebiyle düzenlenen karşılama töreninde, havalimanı yöneticileri uçağı yolcularını çiçekler ile karşıladılar.  Apronda su tankı ile karşılanan uçaktan inen yolcular için bir kokteyl düzenlenirken, ilk uçuş için geleneksel pasta kesimi yapıldı.

Kuveyt Jazeera Airways yaptığı paylaşımda; “Uçuşun geldiği anı izleyin, Kuveyt'ten Milas-Bodrum Havalimanı'na tam aşılı ekibimizle seyahat için web sitemiz üzerinden en iyi fiyatlarla uçuşunuzu ayırtın.” diyerek Türkiye’de tatili tavsiye etti. 

Trabzon'u karantinasız keşfedin sloganı ile yaptığı duyuruda Jazeera Airways muhteşem Pontus Dağları ile çevrili Karadeniz'in güneydoğu kıyısında yer alan güzel Türk şehrine seyahat edin, diyerek Trabzon’un Kuveytliler için ne kadar önemli bir turizm kenti olduğunu belirtti. 

‎Jazeera Airways’ın Trabzon Havalimanı'na seferlerin yeniden başlamasının ardından ilk uçuşu karşılandı. 

Trabzon Havalimanında su tankı şovu ile karşılanan uçak için görsel şölen düzenlendi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.