05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Kuveyt, Amsterdam ve New York uçuşları için yeni kararlar aldı

Kuveyt Hava Yolları, kademeli normal operasyona dönmeye yönelik stratejik planının bir parçası olarak ve müşterilerine daha fazla seçenek sunma bağlamında, Hollanda ve New York tarifeli ticari uçuşlarını yeniden düzenleneceğini duyurdu.
21.08.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Şirketin 8 Eylül 2021'den itibaren Cumartesi ve Çarşamba günleri Amsterdam'a haftada iki sefer, Amerika Birleşik Devletleri’ne ise 11 Eylül 2021'den itibaren Cumartesi günü New York'a haftada bir uçuş gerçekleştireceğini bildirdi. 

Kuveyt Havayolları yaptığı basın açıklamasında, Amsterdam ve New York destinasyonlarının lansmanının, şirketin daha önce faaliyet gösterdiği destinasyonlarla kademeli olarak normal ticari operasyona dönüş çerçevesinde gerçekleştiğini, çünkü bu iki destinasyonun herkes için büyük önem taşıdığını söyledi. 

Şirket, Covid 19 pandemisi nedeniyle kapatılan hatların kademeli olarak açılmasının, Kuwait Airways uçaklarında bulunan yolculara daha geniş seçenekler sunmak ve seyahat ihtiyaçlarını karşılamak ve bunları sağlamak çerçevesinde geldiğini belirtti. 

Kuveyt Havayolları yetkilileri, yeni ve farklı destinasyonları hayata geçirerek daha iyi bir hizmetle müşterilerine hizmet vermek seyahat ederken her türlü konforu sağlamak için özenle ve sürekli çalışmakta olduklarını belirttiler.

Kuveyt'e ve Kuveyt'ten doğrudan uçuşlara kademeli olarak geri dönmek için tüm operasyonel ve destek sektörlerinde tam olarak hazır olduğunu sözlerine ekleyen Yerkili, Kuveyt Havayolları'nın çeşitlendirilmiş en yeni filosunu tam olarak donatmak için seyahat prosedürlerinin kolay olduğunu sözlerine ekledi. 

Kuveyt Havayolları'nın Haziran ayı ortasından itibaren Londra, Saraybosna, Paris, Cenevre, Münih, Frankfurt, Paris, Saraybosna, Tiflis ve Malaga olmak üzere 10 daimi ve yaz destinasyonunu hizmete açmıştı.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.