03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Kurban Bayramı tatili iç turizmi hareketlendirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Kurban Bayramı tatili kaç olacak, bayram tatili ne zaman başlıyor sorularına açıklık getirdi.
28.06.2022

Ortadoğu Turizm 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak?  konusuna kabine toplantısının ardından açıklık getirerek; “9-12 Temmuz arası 4 gün olan Kurban Bayramı'ndan sonraki günler de dahil edilerek Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkartıldığı belirtti. 

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Kurban Bayramı tatili 9 gün mü?

Bu yıl Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü başlayıp 12 Temmuz Salı günü sona eriyor. Kurban Bayramının tatil süresi uzatılarak iç turizme katkı sağlanması için 13-14-15 Temmuz’un  bayram tatiline dahil olup olmayacağı merak ediliyordu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında bayram tatilinin süresininin bayramdan sonraki günlerde eklenerek 9 gün olarak belirlendiğini açıkladı.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.