29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Kudüs inanç turları yeniden başlıyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, koronavirüs salgınından dolayı ara verilen Kudüs inanç turlarının yeniden başlayacağını duyurdu.
14.11.2021

Ortadoğu Turizm 

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığı öncülüğünde 2021-2022 yılları içerisinde Kudüs turlarına yeniden başlanıyor. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sosyal medya twitter hesabından; “Yürü kardeşim, ayaklarına bir Kudüs gücü gelsin” başlığıyla paylaştığı mesajında; “Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığımız öncülüğünde 2021-2022 yılları içerisinde Kudüs turlarına yeniden başlıyoruz inşallah” diyerek müjdeyi verdi. 

Açıklayamaya göre Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda, “3 gece 4 gün” olarak düzenlenecek ziyaretlerde, 2 ayrı konaklama alternatifi olacak. Her 2 konaklama türünde de yolculara 3 öğün yemek verilecek. Küdüs turlarına katılacak olanlar için dini rehberlik hizmeti ile birlikte ziyaret yerleri konusunda deneyimli personel ayrıca görevlendirilecek.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.