29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

KKTC'ye giriş kuralları detayları belli oldu.

KKTC ülkeye girişte Güvende Kal uygulaması ile giriş yapmayacak tüm yolcular için Ercan Havalimanı'nda yapılacak Pcr testi için misafirlerden 200 TL ödeme alınacağını bildirdi. Ödeme Seyahat öncesi ilgili hesap numarasına yatırılacaktır.
09.06.2021

OrtadoÄŸu Turizm Gazetesi

KKTC'ye GiriÅŸ Kuralları; Yeni tip kimlik kartı ile ülkeye giriÅŸ yapacak olanlar 2. doz covid 19 aşısı olduktan 14 Gün sonra veya son 6 ay içinde Covid-19 hastalığını geçirdiÄŸini belgeleyenler uçuÅŸtan önce en fazla 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu pcr testi belgesi ile giriÅŸ yapabilirler. 

Yolcular için Ercan Havalimanı’na iniÅŸte 2. PCR testi yapılacaktır. Bu testin ödemeleri seyahat baÅŸlangıcından önce misafirler tarafından aÅŸağıda verilen banka hesap bilgilerine 200 TL yatırılması ve dekontun da yanlarına almaları gerekmektedir.

0-4 yaÅŸ grubu için PCR testi ve aşı istenmiyor.

5-18 yaÅŸ grubu için aşı istenmiyor, PCR testi isteniyor.

ÇÄ°FT AÅžI MUAFÄ°YETÄ° Ä°LE GÄ°RÄ°Åž YAPACAK YOLCULAR Ä°ÇÄ°N TEST ÜCRETÄ° 200 TL’dir. 

ALICI ADI: KKTC MALIYE BAKANLIGI

ALICI ADRESI: KKTC MALIYE BAKANLIGI LEFKOSA-KKTC

TC ZIRAAT BANKASI

HESAP NO: 40298710-5001

KKTC’den Türkiye’ye giriÅŸlerinden en az 14 gün önce aşı yaptırdığı veya hastalığı son 6 ay içinde geçirdiÄŸine dair belgeyi ibraz ettikleri takdirde, ayrıca negatif sonuçlu PCR testi talep edilmeyecektir

Güvende Kal uygulaması için detaylı bilgi https://kktckarantina.com/ adresinden alınabilir. 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.