03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Katar Turizm, 'Şimdi Katar' rehber kitabını yayınladı

Qatar Tourism, ilk rehber kitabı olan “Qatar Now” lansmanını duyurdu. İki yılda bir yayınlanan ücretsiz yayın, Katar'ın turistik tekliflerini öne çıkarıyor.
22.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Qatar Now ile kapsamlı ülke rehberi olarak, Katar Turizminin 2030 yılına kadar yılda altı milyon ziyaretçiye ulaşması stratejisinin bir parçası olarak ziyaretçilerin beklentilerini ve bir destinasyon olarak Katar anlayışını yeniden tanımlamayı hedefliyor.

Rehber yılda iki kez yayınlanacak ve otellerde, Hamad Uluslararası Havalimanı'nda, müzelerde, elçiliklerde ve gezginler için diğer ilgi çekici noktalarda mevcut olacak.

Rehber kitap, her tür gezi ve gezgin için bir dizi aktivite ve güzergah içerecektir. İlham veren ziyaretçilere ek olarak, rehber kitap sanat ve kültür, yemek, mimari ve tasarım, moda, perakende, spor ve macerayı kapsayan bir bilgi ve özellik kaynağı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Yeni rehber hakkında konuşan Qatar Tourism ve Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi: “Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak için hazırlanırken, zenginliği vurgulamak için 'Qatar Now' rehberini piyasaya sürmekten çok memnunuz. Hep merakla beklenen etkinlik için gelen veya ödüllü Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan geçenler, artık bol şehrimizi ilham veren sayfalar aracılığıyla keşfedebilir."

Qatar Now kılavuz kitabının ilk baskısının İngilizce versiyonu https://www.visitqatar.qa/intl-en/qatar-now adresinden de indirilebilir ve kılavuzun Arapça versiyonu Nisan ayında kullanıma sunulacaktır.

Daha fazla bilgi için https://www.visitqatar.qa/intl-en adresini ziyaret edin.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.