02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Katar Turizm küresel TV reklamını yayınladı

Katar Turizm, ülkenin turizm hedeflerini desteklemek ve 2030 yılına kadar yılda altı milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlama hedefini güçlendirmek için yeni bir uluslararası multimedya kampanyası başlattı.
27.10.2021

Ortadoğu Turizm 

15 uluslararası pazara yayılacak olan kampanya, gezginlere destinasyonu, Arap geleneklerini, modernliğini, mutfaklarını ve kültürlerini tanıtmak için tasarlanmış dokuz karakter içeriyor.

Ülke sınırlarının Temmuz 2021'de yeniden açılmasından bu yana 200.000'den fazla gelen yolcuyu ağırlayan girişim, Katar'ın Katar'ın 2030 Ulusal Vizyonu doğrultusunda turizm teklifini genişletme taahhüdünü yansıtıyor.

Katar Turizm Operasyon Direktörü Berthold Trenkel şunları söyledi: “Katar'ın dünya çapında bir turizm destinasyonu olma misyonunu gerçekleştirmeye çalışırken, uluslararası pazar ekibimiz kilit bölgelerde önemli seyahat ticaretini gerçekleştirmede itici güç olacak. Amacımız, Katar'ın yeni değer teklifini tur operatörlerine, çevrimiçi seyahat acentelerine ve tüketicilere tanıtmaktır.  Katar'ın zengin kültürel mirasını, eşsiz otellerini ve tatil köylerini, inanılmaz açık hava aktivitelerini, plajlarını ve çok kültürlü mutfak sahnesini deneyimlemek için ülkeye gelen uluslararası gezginleri memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.