01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Katar, Tunus'a 200 yataklı sahra hastanesi bağışlayacak.

Bu yardımın, Tunus hükümetinin COVID-19 salgınıyla mücadele çabalarına ve iki ülke arasındaki iş birliği ilişkilerinin güçlendirilmesine verilen desteğin bir parçası olarak ifade edildi.
09.07.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi - Tunus

8 Temmuz 2021 Perşembe günü Katar'ın Tunus büyükelçisi Saad Naceur Hamidi'nin Tunus Başbakanı Hişam el-Meşişi ile yaptığı görüşmeden sonra taraflarTunus hükümetine tıbbi yardım gönderileceği açıklaması yaptı.

Bu tıbbi yardım, 100 adet suni solunum cihazının yanı sıra çeşitli tıbbi ekipmanlarla donatılmış 200 yatak kapasiteli bir sahra hastanesinden oluşmaktadır.

Başbakanlık tarafından yapılan basın açıklamasına göre, bu yardımın, Tunus hükümetinin COVID-19 salgınıyla mücadele çabalarına ve iki ülke arasındaki iş birliği ilişkilerinin güçlendirilmesine verilen desteğin bir parçası olarak ifade edildi.

Ayrıca, Mechichi, Tunus ve Katar arasındaki çeşitli alanlardaki güçlü ilişkilerin yanı sıra, Katar'ın bu zor sağlık durumunda Tunus'un yanında yer almasından dolayı överek, memnuniyetini bildirmiştir.

Editör Fotoğraf


HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.