02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Katar Havayolları, yeni premium dinlenme salonlarını tanıttı

Qatar Airways, Privilege Club üyelerine ve Travel One World ortaklarına hizmet veren Hamad Uluslararası Havalimanı'nda Platinum, Gold ve Silver Lounge'u açtı.
13.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Qatar Airways, Hamad Uluslararası Havalimanı'nda (HIA) Platinum, Gold ve Silver salonlarını açarak Privilege Club sadakat üyelerini ve OneWorld Alliance kart sahiplerini yeni ve iyileştirilmiş tesislerin keyfini çıkarmaya davet etti.

Dinlenme salonları, yolcuların Diptyque olanaklarla rahatlayabilecekleri, gevşeyebilecekleri ve tazelenebilecekleri ve Qatar Airways'in ünlü misafirperverliğinin, dünya mutfağının ve çok çeşitli içeceklerin tadını çıkarabilecekleri sakin alanlar sunar.

Qatar Airways Group CEO'su Akbar Al Baker şu açıklamayı yaptı; “Hamad Uluslararası Havalimanı'nda bayram tatili için tam zamanında üç premium sık uçan yolcu programı salonunun açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. En yeni Platinum, Gold ve Silver dinlenme salonlarımız, havayolunun Privilege Club ve oneworld ittifak üyelerini Qatar Airways'in eş anlamlısı olan hizmet kalitesine yakışan gıpta edilen avantajlarla ödüllendirme kararlılığını göstermektedir.  Dünyanın En İyi Havalimanı'ndan geçerken sofistike, modern ve geniş salonlarımızı deneyimlemek için yolcularımızı ağırlamayı dört gözle bekliyoruz." dedi. 

Hak sahibi yolcular, Qatar Airways Platinum ve Gold Privilege Club üyelerine ve oneworld Emerald ve Sapphire üyelerine uygun, artı bir ücretsiz erişimini kullanarak bir misafire davet hakkına sahip olabilecekler.

Qatar Airways Platinum Lounge South, HIA'nın A yolcu salonunda yer almakta ve Qatar Airways Platinum sadakat üyelerine ve oneworld Emerald kart sahiplerine ev sahipliği yapacaktır. 

A Salonunda bulunan diğer bir Lounge olan Qatar Airways Gold Lounge South, Qatar Airways Gold sadakat üyelerini ve oneworld Sapphire kart sahiplerini ağırlayacak.B salonunda, Qatar Airways Silver'ın sadakat üyeleri, Qatar Airways Silver Lounge South'a erişebilecek.  İlk olarak Mart 2022'de açılan salon, toplantı odaları, aile alanı, sessiz bir alan, açık büfe restoranlar ve bagaj muhafazası ile 195 yolcu kapasitelidir.

Tüm salonlarda aile koltukları, bar, yemek alanı, eksiksiz bir açık büfe yemek deneyimi, duşlar ve ücretsiz Wi-Fi gibi bir dizi hizmet sunulmaktadır.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.