03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Katar, FIFA Dünya Kupası için konaklama portalı başlattı

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılan taraftarlar için konaklama rezervasyon web sitesinin açıldığını duyurdu. Bilet sahipleri için çeşitli seçenekler ve fiyat noktaları sunulmuştur.
26.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Katar Konaklama Ajansı, turnuva boyunca ülkede kalan taraftarlar için ana rezervasyon platformu olacak ve çeşitli fiyat noktalarında oteller, apartmanlar, villalar, hayran köyleri ve yolcu gemisi kabinleri dahil olmak üzere çok çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor.

FIFA Dünya Kupası maçlarına katılan tüm taraftarların, taraftar kimlik sisteminin bir parçası olan bir Hayya Kartı almaları gerekecektir. Bu, maç biletleri, konaklama detayları ve Covid-19 durumu dahil olmak üzere taraftarların ziyaretleriyle ilgili tüm bilgileri içeren dijital veya fiziksel bir karttır.  Geçerli bir Hayya Kart, maç günlerinde Hayya uygulaması üzerinden toplu taşımaya ücretsiz erişim sağlayacaktır.

Heyecanla beklenen spor etkinliği, 21 Kasım - 18 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve sekiz mekanda toplam 64 maç yapılacak.

Daha fazla bilgi, bilet ve konaklama için https://www.qatar2022.qa/en/home adresini ziyaret edin.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.