02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Katar, Dünya Kupası 2022 için konaklama portalını açıkladı

2022 FIFA Dünya Kupası için Katar'a seyahat eden futbolseverler artık ülkenin yeni oluşturulan konaklama portalını ziyaret edebilir ve çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilir.
08.05.2022

Ortadoğu Turizm 

Ülkenin Dünya Kupası'nı erişilebilir ve farklı bütçelere uygun hale getirme vaadini yerine getirmek için Katar, yakın zamanda ülkenin otel envanterinin yaklaşık %80'ini içeren bir çevrimiçi konaklama platformu oluşturdu. 

Futbol severler portal aracılığıyla otel odaları, apartmanlar ve villalar, lüks yolcu gemileri ve çöl kampları arasından seçim yapabilir.

Coğrafi olarak en kompakt Dünya Kupalarından biri olarak taraftarlar, Katar 2022 FIFA Dünya Kupası boyunca aynı yerde kalabilecek ve konaklama masraflarından tasarruf etmelerini sağlayacak.

MSC Cruises, turnuva için Katar'a iki yolcu gemisi kiraladı. Gemiler Doha Limanı'na bağlanacak ve yüzer oteller olarak kullanılacak. Katar ayrıca turnuva boyunca Accor ile 60.000 oda ve villa sağlamak için bir anlaşma yaptı.

Taraftar köyleri ise üç bölgeye yayılacak. Zafaran, Ras Bu Fontas ve Rawdat Al Jahhaniya modüler kabinlerde çölde kamp yapmak için bütçe dostu bir seçenek sunuyor.

Daha fazla bilgi için; https://www.qatar2022.qa/book

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.