26 Nisan 2024, Cuma
Son Dakika

Katar’da Türkiye ile Suudi Arabistan arasında sürpriz görüşme olabilir mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün resmi ziyaretleri kapsamında Katar'a gidiyor. Başkan Erdoğan Katar ziyareti öncesi Havalimanı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
06.12.2021

OrtadoÄŸu Turizm 

Türkiye ile Katar arasındaki iliÅŸkilerin stratejik ve istisnai bir ortaklık olduÄŸunu, bu iliÅŸkilerin her alanda geliÅŸmeye devam ettiÄŸini vurgulayan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Katar Emiri Åžeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin katılımıyla yarın Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komitesinin 7. Toplantısı'nın gerçekleÅŸeceÄŸini belirtti. 

Katar Emiri ile CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Afganistan'daki siyasi ve insani durumu da görüÅŸecekler. Türkiye ile Katar’ın Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısında 12 yeni anlaÅŸmaya imza atması bekleniyor.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın da Körfez turu kapsamında yarın Doha'da olması bekleniyor. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ile ziyareti kesiÅŸen Veliaht Prens Muhammed bin Selman arasında sürpriz görüÅŸme olup olmayacağı merak konusu olmaya baÅŸladı. 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.