29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Katar Airways, pandemi sonrası seyahate ilham veriyor

Katar Airways, insanları seyahate teşvik etmeye amaçlayan yeni bir kampanya başlattı. "Haydi Uçalım" reklamları, gezginleri tekrar gökyüzüne çekmeyi amaçlıyor.
16.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Seyahatlerin çoğu son iki yılda ertelenirken, havayolunun yeni girişimi insanları dünyanın sunduğu şeyleri deneyimlemeye teşvik ediyor.

Pandemi sırasında uçmayı asla bırakmayan birkaç havayolundan biri olan Qatar Airways, ağını günde 500 uçuşla yaklaşık 150 küresel destinasyona yeniden genişletti ve bu kampanya koltukları doldurmayı hedefliyor.

Katar Airways Grup Başkanı Akbar Al Baker kampanya hakkında şunları söyledi: “Qatar Airways ile uçarken deneyimlenen benzersiz ürün ve hizmet mükemmellik seviyelerini sergilemek için gerçekten de bordo halıyı uçaktaki herkes için seriyoruz. Dünya, son iki yılda birçok zorlukla karşı karşıya kaldı ve insanlar bir kez daha eğlence için seyahat etmeye başladıkça, bu son kampanyamızın insanlara bir kez daha gökyüzüne çıkma ve olağanüstü bir yolculuk deneyimleme güvenine ilham vermesini umuyoruz.

Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar yolcuları davet etmek, yolcularımız için hatıralar yaratmak ve yolculuğun sadece varış noktalarına ulaşmanın bir yolu değil, deneyimlerinin bir parçası olmasını sağlamak bizim görevimizdir.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.