27 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

Kapalı Çarşının can damarı otopark kapalı tutulmaya devam ediliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin güçlendirme iddiasıyla İSPARK'a ait olan yüzlerce araç kapasiteli Mercan Katlı Otoparkı 2 yıldır kapalı tutması, turistleri, turizmcileri, esnafı ve alışverişe gelen vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.
25.08.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin turizmin can damarı Kapalı Çarşı yakınındaki 30 yıllık katlı otoparkı, güçlendirme yapılacağı gerekçesiyle, 2 yıldır hiçbir tadilat yapmadan kapalı tutuyor.

Günün her saati trafiğin çok yoğun olduğu Kapalı Çarşı civarında park yeri bulamayan sürücülerden biri; “Saatlerdir trafikteyiz. Yer bulamıyoruz. Kapalıçarşı'ya giremeden geri döneceğiz. 3 saattir ara sokaklardaki trafikte bekliyoruz. İstanbul bitik.” ifadelerini kullandılar.

Turizmciler ve Esnaf ise, kapatıldığı 2 yıldan bu tarafa hiçbir işlem yapılmayan otoparkın, projeleri hazırlanıp, ihale yapılana kadar hizmet vermeye devam etmesini istiyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.