03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Japonya Ulusal Turizm Örgütü Dubai'de bölge ofisi açtı

Japonya, 2030 yılına kadar 60 milyon Körfez Arap ziyaretçisini çekmeyi hedefliyor. Japonya Ulusal Turizm Örgütü (JNTO), Ortadoğu'daki ilk yurtdışı ofisi olan Dubai'de Shangri-La Hotel'de bir ofis açtı.
07.11.2021

Ortadoğu Turizm 

Ortadoğu bölgesi, kuruluş için öncelikli bir pazar ve yıllık 15 trilyon Japon Yeni tüketim ile 2030 yılına kadar 60 milyon ziyaretçi çekme hedefine ulaşmada kilit bir odak noktası.

2019'da Japonya, geçen yıla göre %28 artış ve son beş yılda iki katına çıkan 28.222 yolcu ile Körfez Arap ülkelerinden çok sayıda ziyaretçi gördü.

JNTO tarafından KİK sakinleri üzerinde 2021 yılında yapılan bir ankete göre, katılımcıların yaklaşık %30'u gelecekte Japonya'ya gitmek istediklerini söyledi.

Ankete katılanların yaklaşık %40'ı Japonya hakkında fazla bir şey bilmediklerini söyleyerek JNTO Dubai ofisinin destinasyon hakkında farkındalığı artırması ve KİK'ten Japonya'ya seyahate olan ilgiyi artırması için bir fırsat sundu.

JNTO Dubai ofisi genel müdürü Tomoko Kikuchi, "2022, Japonya ile BAE arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının 50. yıldönümü olan bizim için önemli bir yıl.  JNTO Dubai ofisini şimdi açarak, Japonya, BAE ve daha geniş Körfez Arap Ülkeleri arasındaki turizm alışverişinin daha da gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz." dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.