07 Mayıs 2024, Salı
Son Dakika

Japon turist eşekle Türkiye turunu tamamladı

Japon turist Kotaro Takada, İzmir'in Torbalı ilçesinde tamamladığı Türkiye turunu, Amasya'nın Merzifon ilçesinden satın aldığı eşekle sonlandırdı.
30.07.2022

OrtadoÄŸu Turizm 

Merzifon'dan bir eÅŸek alan Japon turist Kotaro Takada, Sorotsube adını verdiÄŸi eÅŸeÄŸiyle her gün sabahın ilk ışıklarıyla baÅŸlayan yolculuÄŸunda, köy yollarından yürüyerek Kapadokya dahil turistik yerleri ve yaylaları adım adım gezdi.

Kotaro Takada, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eÅŸekle seyahat etme fikrinin 5 yıl önce gittiÄŸi Fas'ta ortaya çıktığını ve Türkiye'nin böyle bir seyahat için güvenli bir ülke olduÄŸunu düÅŸündüÄŸünü söyledi.

Açıklamasını devamında Japon turist ÅŸunları söyledi; “Japon olduÄŸumu söylediÄŸimde bana inanmıyorlar. Acelem yok. YavaÅŸ seyahat etmeyi severim. Yürümeyi seviyorum eÅŸekler. EÅŸekler de insanlar gibi çok duygusaldır. EÅŸeÄŸim olmasaydı, yürümeye devam edemezdim.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.