07 Mayıs 2024, Salı
Son Dakika

Japon sosyal medya fenomeni Şanlıurfa’yı ziyaret etti

Youtube’da yayınladığı eğlenceli videolardan ve Twitter’daki fenomen paylaşımlarından tanıdığımız Yoshi Enomoto, lezzet diyarı Şanlıurfa’yı ziyaret etti.
03.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Urfa'ya geldikten sonra karşına çıkan bazı kişiler ile yerel dil ile kısa bir sohbet yaptığını dile getiren Yoshi Enomoti seneler önce çat pat Kürtçeyi Erbil’de öğrendiğini söyledi. 

Sosyal medya fenomeni Yoshi takipçilerine Peygamberler Şehri Urfa'dan selamlar yollayarak; Urfa dışında yenilen "Urfa Kebap" lezzetinin gerçek Urfa Kebap olmadığını belirtti. Urfa Kebabının Şanlıurfa’da kalitesinin bambaşka olduğunu söyleyen Japon Yoshi Enomoti takipçilerinden ayrıca güzel restoran ve gezilecek yerler tavsiyesi de sordu. 

Sokakta kendisine Çinli diye bakan ve Kuzey Kore neden böyle diye soranların dolduğu kendisini Çinli veya Koreli zannettiklerini belirtti. 

Şanlıurfa gezisi için Yoshi Enomoti şöyle devam etti; “Tavsiye veren, gezdirme teklifi veren nazik Urfalı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sadece her gün sık geziyoruz ve çekim yapıyoruz. Arkadaşlarım beni gezdirdiği için merak etmeyin. Yakında bomba Urfa videosu geliyor! İnsta'da hikayeleri de paylaşıyorum.” dedi. 

Göbeklitepe arazisi sahibi Mahmut Yıldız ile röportaj yapan Yoshi Enomoti, Göbeklitepe'nin nasıl keşfedildiğini öğrendiğini belirtti.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Gitmeliyiz
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.