29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

İstanbul'da tatil köyü tarzı JW Marriott oteli açıldı

JW Marriott Hotel İstanbul Marmara açılışını duyurdu. İstanbul'un Ataköy semtinde yer alan yeni lüks otel, Türkiye'nin canlı kültüründen ilham almayı ve onu "JW Marriott markasının huzurlu hissi" ile birleştirmeyi amaçlıyor.
21.05.2022

Ortadoğu Turizm 

Lobideki sessiz havuzlardan, gizli bahçe alanlarına kadar, sessiz düşünme anları için fırsat verilir.  Otelin 174 katlı 204 oda ve süitlerinin çoğu, Marmara Gölü ve İstanbul silüetine bakan balkonlara sahiptir.

Otelin süitleri, çağdaş oturma odaları ve özel mutfak alanları sunmaktadır. Signature ve Presidential süitlerin her ikisinde de oturma odalarında Bose müzik sistemleri, terasta ise jakuziler bulunmaktadır.  Presidential süitte ayrıca özel bir spor salonu ve Marmara Denizi manzaralı ek bir kapalı jakuzi bulunmaktadır.

Tüm executive oda konukları ile Marriott Bonvoy Platinum, Titanium ve Ambassador Elite üyeleri, gün boyunca ücretsiz kahvaltı ve çeşitli kokteyller, atıştırmalıklar ve tatlılar sunan Executive Lounge'a erişimden yararlanabilirler. 

Marriott International'ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki Lüks Markalar Başkan Yardımcısı Candice D'Cruz, yeni tesis hakkında şunları söyledi: “JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea, bu tarihi destinasyonu keşfederken anlamlı anların tadını çıkarmak isteyen konuklar için ideal bir lokasyondur. Tüm JW Marriott otellerinde olduğu gibi, farkındalık ve mekanla bağlantı, otelin doğa odaklı tasarımının yanı sıra otelin bütünsel programlaması ve sağlıklı yaşam teklifleri aracılığıyla düşünceli bir şekilde dokunmuştur.” dedi. 

Daha fazla bilgi için; https://www.marriott.com/hotels/travel/ISTMS-jw-marriott-hotel-istanbul-marmara-sea

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.