03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

İsrail’de ‘seyahati yasak ülkeler listesi’ne İspanya ve Kırgızistan eklenecek. Türkiye’ye de seyahat yasağı geliyor.

önümüzdeki günlerde Türkiye’nin de içinde bulunduğu Birleşik Krallık, Kıbrıs, Gürcistan, Uganda, Myanmar, Fiji, Panama, Kamboçya, Kenya ve Liberya ülkelerine de seyahat yasağı getirileceği bildirildi.
17.07.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi - Tel Aviv

Şu anda İsrail’in ‘seyahati yasak ülkeler listesi’nde yer alan Özbekistan, Arjantin, Beyaz Rusya, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Meksika ve Rusya ülkelerine; Sağlık Bakanlığı hükümet komitesinin talebini onaylaması ile İspanya ve Kırgızistan ülkelerini de dahil edecek.

Ayrıca, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin de içinde bulunduğu Birleşik Krallık, Kıbrıs, Gürcistan, Uganda, Myanmar, Fiji, Panama, Kamboçya, Kenya ve Liberya ülkelerine de seyahat yasağı getirileceği bildirildi.

İsrail’e seyahat eden tüm yolcuların varışta yapılan Covid-19 PCR testin olumsuz sonucu alınana kadar 24 saatlik karantina süresi bulunmaktadır.

Bu arada, 16 Temmuz Cuma günü itibariyle yüksek enfeksiyon oranlarına sahip olduğu düşünülen Birleşik Arap Emirlikleri, Seyşeller, Ekvator, Etiyopya, Bolivya, Guatemala, Honduras, Zimbabve, Zambiya, Namibya, Paraguay, Şili, Kolombiya, Kosta Rika ve Tunus’un dahil olduğu 15 ülkeden dönenlerin Covid-19 PCR testin negatif test sonucu ile öncesinde 10-14 gün olan karantina süresinin, bakanlığın güncellenen yönergesiyle yedi güne indirilmiştir.

Editör Fotoğraf


HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.