03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

İspanya maske zorunluluğunu kaldırıcağı tarihi açıkladı.

Corona Virüs vakalarının düşmesi ve aşılanmanın artmasıyla İspanya Başbakanı zorunlu maske kullanma hakkında Bakanlar Kurulunu olağanüstü toplantıya çağırdı.
20.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Corona Virüs Covid-19 önlemlerinden dolayı Mart 2020'den bu yana maske kullanma zorunluluğu uygulamasının 26 Haziran'dan itibaren açık alanlarda serbest olacağını açıkladı.

İspanya Başbakanı, Barselona'da düzenlenen bir ekonomi toplantısında yaptığı konuşmada, maske kullanma zorunluluğun açık alanda kaldırılması kararının gelecek hafta yapılacak Bakanlar Kurulu olağanüstü toplantısında alınacağını duyurdu.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, maske zorunluluğunun kaldırılacağını belirterek, "Bu hafta sonu son kez maske takacağız" açıklaması yaptı. 

Sanchez, Bakanlar Kurulunun 24 Haziran'da toplanarak maske zorunluluğunun 26 Haziran'dan itibaren kaldırılmasını onaylayacağını söyledi. 

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.