03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

İspanya, Latin Amerika yolcularına giriş kısıtlamalarını kaldırıyor

İspanya Yönetimi, Krallığın NT 657/2020 Kararını değiştirmeye karar vererek, üçüncü ülkelerden Avrupa Birliği'ne zorunlu olmayan seyahatlere ilişkin kısıtlamaları kaldırdı.
31.10.2021

OrtadoÄŸu Turizm 

Kararın gerekçesi, AB Konseyinin bu Tavsiye Kararını Arjantin, Kolombiya, Namibya ve Peru'yu üçüncü ülkeler, özel idari bölgeler ve diÄŸer bölgesel kuruluÅŸlar ve makamlar listesine dahil edecek ÅŸekilde deÄŸiÅŸtirmeyi kabul ettiÄŸi gerçeÄŸine dayanmaktadır.

Ä°spanyol devleti NT / 657/2020 sayılı emrin geçerliliÄŸini bir ay uzatmaya ve söz konusu 23 bölgeye dahil etmeye karar verdi. Bu dahil edilmeden, yerleÅŸik ülkelerden gelen yolcular aşı programlarını veya varıştan önce gerçekleÅŸtirilen bir PCR testini sunmamalıdır. Hem uçaÄŸa binerken hem de Ä°spanya'ya girerken ibraz etmek için Yeminli Beyannameyi doldurmaları gerekir.

Böylelikle Ä°spanya’ya giriÅŸte kısaltmalardan muaf son güncel liste aÅŸağıdaki gibidir. 

1. Arjantin.  2. Avustralya. 3. Bahreyn. 4.Kanada. 5. Åžili. 6. Kolombiya. 7. Ürdün. 8.Kuveyt. 9. Namibya. 10. Yeni Zelanda. 11.Peru. 12. Katar. 13. Ruanda. 14.SuudiArabistan. 15. Singapur. 16.GüneyKore. 17. Ukrayna. 18. BirleÅŸik Arap Emirlikleri. 19. Uruguay. 20. Çin

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.