29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

İspanya Havayolu World2fly, Küba uçuşlarını başlattı

Eğlence havayolu Word2fly, 22 Eylül 2021'de Madrid ve Havana arasındaki yeni hizmetinin tanıtımıyla operasyonlarını Avrupalılar için en popüler tatil destinasyonlarına artırmaya devam ediyor. Başlangıçta haftada iki kez karşılıklı seferler düzenleyecek Word2fly Havayolu tek sınıfta 388 koltuklu Airbus A330-300 uçakları ile uçuşlar gerçekleştirecek.
23.09.2021

Ortadoğu Turizm 

Şu anda World2fly, Madrid'den (MAD) Cancun, Meksika'ya (CUN) ve Punta Cana'ya (PUJ) hizmet vermektedir. Şirket, mevcut rotalarındaki kapasitesini artırmak ve Portekiz'in Lizbon kentindeki (LIS) bir sonraki üssünde faaliyete geçmek için Airbus A350-900'ün sertifikasyonunu bekliyor.

Küba, Karayipler'de Avrupalı ​​turistler için tercih edilen destinasyonlardan biridir.  Son yıllarda, Karayip ülkesi ile İspanya arasındaki rekabet, Iberia, Air Europa, Iberojet, Wamos Air, Cubana de Aviación gibi operatörler ile yoğunlaştı ve şimdi World2fly, sağlık kısıtlamaları nedeniyle her iki ülke arasındaki pazar zorlukla olsa da katıldı. 2019 seviyelerine göre %15,59 toparlandı.

Havayolunun ilk stratejisi, ilk aşamada Karayipler'deki en popüler güneş ve plaj destinasyonlarına hizmet vermektir.  Ağustos 2021'de World2fly, Ulaştırma Bakanlığı'ndan (DOT) Amerika Birleşik Devletleri'ne tarifeli, charter ve kargo uçuşları yapmak için izin aldı.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.