29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

İngiltere, yoğunluğu hafifletmek için kapasite sınırı getiriyor

İngiltere'nin en büyük havalimanı, havayollarına yaz biletlerini satmayı durdurma talimatı verdi.
14.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Londra Heathrow Havaalanı, 11 Eylül 2022'ye kadar günlük 100.000 kalkış limiti belirleyerek ve havayollarına yaz mevsiminin geri kalanında bilet satışlarını durdurmalarını emretti.

Londra Heathrow CEO'su John Holland-Kaye, havayollarına ve yolculara açık bir mektupta şunları söyledi: "Heathrow'da sadece dört ayda 40 yıllık yolcu artışı gördük. Paskalya ve ara zirvelerde operasyonları sorunsuz bir şekilde yapılmasını başardık. 

Bu, ancak havayolları, havayollarının yer hizmetleri ve sınır kuvvetleri dahil olmak üzere havalimanı ortaklarımızla yakın işbirliği ve planlama sayesinde mümkün oldu. 

Bununla birlikte, havaalanında hala önemli ölçüde yetersiz olan bazı önemli işlevler vardır, özellikle havayolları tarafından check-in personeli sağlamak, çantaları yüklemek ve boşaltmak ve uçakları teslim etmek için işe alınan yer görevlileri yetersiz durumdalar

Ancak son haftalarda, giden yolcuların düzenli olarak günde 100.000'i aşması, uzun kuyruklarla ilgili sorunlar, yardıma ihtiyacı olan yolcular için gecikmeler, bagaj sorunları, yolcular için geç varış, kötü kuyruklar gibi hizmetin kabul edilemez bir düzeye düştüğü dönemler görmeye başladık. Ve bu sebeplerden dolayı son dakika iptalleri oluşmaya başladı.

Heathrow'da faaliyet gösteren havayollarının, gelecek yaz için slot haklarını kaybetmeden yaz uçuşlarını iptal etmek için 8 Temmuz'a kadar süreleri vardı.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.