29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

İngiltere, Ortadoğu turistlerini çekmek için kampanya başlattı

Kampanya, Birleşik Krallık'ın aşılı varışlar için tüm PCR testi gerekliliklerini kaldırmasıyla birlikte başlıyor.
14.02.2022

Ortadoğu Turizm 

İngiltere, bir yıl boyunca önemli etkinliklere hazırlanırken, ulusal turizm ajansı VisitBritain, gelen turizmi desteklemek için yeni bir küresel kampanya başlattı.

 'İngiltere'nin Başka Bir Tarafına Hoş Geldiniz' başlıklı 10 milyon sterlinlik uluslararası BÜYÜK Britanya pazarlama kampanyası, Dijital, Kültür, Medya ve Spor Devlet Sekreteri (DCMS) Rt Hon Nadine Dorries tarafından bir VisitBritain resepsiyonunda resmen başlatıldı. 

İngiliz Turist Otoritesi Başkanı Dame Judith Macgregor ve VisitBritain Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika (APMEA) Direktörü Tricia Warwick'in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, Expo Dubai'deki Birleşik Krallık Ulusal Günü için daha geniş programı destekliyordu.

İngiliz Turist Otoritesi Başkanı Dame Judith Macgregor şunları söyledi: "Expo Dubai'deki Birleşik Krallık Ulusal Günü için daha geniş etkinlik programını desteklemek için yeni küresel pazarlama kampanyamızı başlatmaktan mutluluk duyuyoruz.

GCC, Birleşik Krallık için çok önemli bir gelen turizm pazarıdır ve seyahat için bastırılmış talep olduğunu biliyoruz.  Karşılama ve güvence mesajları sunmanın yanı sıra, İngiltere'nin canlı ve çeşitli şehirlerine ışık tutuyoruz. Ünlü mirasımızın hikayelerini modern bir dokunuşla anlatarak, hareketli çağdaş kültürümüzü ve yenilikçi yiyecek ve içecek sahnemizi profilleyerek, Britanya'nın şu anda gelip tadını çıkarabileceğiniz taze ve heyecan verici deneyimlerle dolu olduğunu gösteriyoruz."

“Britanya'nın Başka Bir Tarafına Hoş Geldiniz" kampanyası, sosyal medya kanalları, dijital görüntülü reklamcılık ve basılı medya üzerinden kısa filmler ve markalı şehir odaklı içeriklerle uluslararası pazarlarda lansman yapıyor.

Faaliyet ayrıca, hem ticari hem de tüketici olmak üzere küresel ve ülke içi dijital kanallarının geniş erişimini kullanarak ve rezervasyonları artırmak için pazardaki seyahat ticaretiyle birlikte çalışarak, GCC’de dahil olmak üzere VisitBritain'ın tüm uluslararası pazarlarında gerçekleştirilecektir.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.