29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

İngiltere Dışişleri, Türkiye’ye giriş koşullarını güncelledi

İngiltere Dışişleri Bakanlığı Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi (FCDO), Türkiye’nin tüm kısıtlamaları kaldırmasının ardından Türkiye'ye covid giriş şartlarına ilişkin tavsiyesini güncelledi.
11.06.2022

Ortadoğu Turizm 

1 Haziran'daki vaka sayısında azalma ile birlikte Türkiye'ye giriş yapan yolcuların artık aşı kanıtı, iyileşme kanıtı veya Kovid testi negatif göstermesine gerek olmamaktadır. 

Karardan önce, Türkiye’ye girişlerde aşılanmamış yolcular için negatif bir PCR veya hızlı antijen testi kanıtı göstermesi gerekiyordu.

Güncellenen İngiliz Dışişleri Bakanlığı FCDO web sitesinde şöyle deniyor: "1 Haziran itibariyle, Türkiye'deki tüm Covid kısıtlamaları kaldırılmıştır ve Türkiye'ye giden yolcuların artık aşı kanıtı veya negatif PCR sonuçları sunmaları gerekmemektedir."

Ayrıca, Türkiye’de “hava sirkülasyonu ve sosyal mesafe yeterliyse" hem iç hem de dış mekanlarda yüz maskesi zorunluluğu kaldırılmıştır.

FCDO, Covid için giriş koşullarının "yakında" değişebileceği konusunda uyardı ve ziyaret etmeyi planlayan herkese seyahat etmeden önce havayolu kurallarını kontrol etmelerini tavsiye etti.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.