29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

İngiliz Hükümet onlarca ülkeyi turistlere açmaya hazır

The Times'a göre, düzinelerce ülke hükümetin uluslararası seyahat için kırmızı listesinden çıkarılacağı için İngilizler önümüzdeki ay yarıyıl tatilleri için Türkiye'ye seyahat edebilecekler.
16.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi 

62 ülkeye uluslararası seyahati yasaklayan kırmızı listenin, hükümetin kısıtlamaları hafifletmesiyle yarıdan fazla azalması bekleniyor. Türkiye, Ekim ayı yarıyılında kırmızı listeden çıkacak onlarca ülkeden biridir. 

Bakanlar ayrıca yarın, uluslararası seyahat için trafik ışığı sistemini basitleştirmek için amber sınıflandırmasını kaldırdıklarını ve ülkeleri yeşil veya kırmızı listeye ayırdıklarını açıklayacaklar.

Kırmızı liste, yolcuların dönüşlerinde hükümet onaylı bir otelde 11 gece karantinaya almak için 2.285 £ ödemelerini gerektiriyor.  Listedeki ülkeler arasında Brezilya, Arjantin, Meksika, Maldivler, Güney Afrika, Sri Lanka ve Tayland yer alıyor.

Bakanlar yarın kırmızı listeyi kesecek ve ayrıca İngiltere'ye dönüşte aşılı gezginler için PCR testlerine olan ihtiyacı ortadan kaldıracak

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.