05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

İGA İstanbul Havalimanı, dünya devlerini başarıda geride bıraktı

İGA İstanbul Havalimanı, New York merkezli dünyaca ünlü Travel and Leisure Magazine tarafından hazırlanan "The 10 Best International Airports” anketinde, Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı" arasında yer aldı.
14.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Gazete okuyucularının oylarıyla belirlenen listede 94.06 puanla ikinci sırada yer alan İGA İstanbul Havalimanı'nın, birinci sırada yer alan Singapur Changi Havalimanı ile geçen yıla göre puan farkını daha da azalttığını belirtmek gerekir.

Bölgenin en önemli küresel transfer merkezi olan İGA İstanbul Havalimanı;  Güçlü altyapısı, üstün teknolojisi ve üst düzey seyahat deneyimi ile uluslararası kurumlar tarafından takdir edilmeye devam etmektedir.

İGA İstanbul Havalimanı, dünyaca ünlü seyahat dergisi Travel and Leisure'ın her yıl düzenlediği "Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı" araştırmasında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı" arasında yer alıyor.

Travel and Leisure Dergisi okur oylarıyla teyit edilen anket sonuçlarına göre İGA İstanbul Havalimanı; Hamad Uluslararası Havalimanı (Katar), Dubai Uluslararası Havalimanı, Incheon Uluslararası Havalimanı (Güney Kore), Hong Kong Uluslararası Havalimanı, Zürih Havalimanı (İsviçre), Abu Dabi Uluslararası Havalimanı (Birleşik Arap Emirlikleri), Haneda Uluslararası Havalimanı (Japonya), Kopenhag Havalimanı ( Danimarka gibi dünyanın önde gelen havalimanlarını geçerek ve Singapur Changi Havalimanı'ndan sonra ikinci sırada yer aldı.

25 Ekim 2021'de başlayan oylama 28 Şubat 2022'de sona ererken, İGA İstanbul Havalimanı'nın gazete okurlarından oy verme sıklığını bir önceki yıla göre 94,06 puan artırdığı kaydedildi.  Bir İGA İstanbul Havalimanı okuyucusu, "İstanbul Havalimanı başlı başına bir varış noktası gibidir ve hiçbir yere seyahat etmek istemezsiniz" dedi.

Travel and Leisure Magazine okuyucularının görüşlerine göre "Dünyanın en iyi 10 uluslararası havalimanı" kategorisinde;  Havalimanları erişim, check-in, güvenlik, yeme-içme alanları, alışveriş ve tasarım açısından değerlendirilmekte ve sonuçlar bu kriterlere göre duyurulmaktadır.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.