03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

IATA, Dünya Kargo Sempozyumunu Londra'ya taşıdı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), Dünya Kargo Sempozyumu (WCS) organizasyonunu Hong Kong'dan Londra'ya taşıma kararı aldı.
20.04.2022

Ortadoğu Turizm 

IATA tarafından her yıl organize edilen Dünya Kargo Sempozyumu, 27-29 Eylül tarihleri ​​arasında ExCel fuar merkezinde gerçekleştirilecektir. 

Hong Kong’ta yapılması planlanan Kargo Zirvesi Covid-19 salgınına karşı uygulanan seyahat kısıtlamaları ve devam eden diğer kısıtlama uygulamalarından dolayı Londra’ya taşınma kararı alındığı bildirildi. 

IATA ilk kez WCS’yi taşımak zorunda kalmadı. Geçen yıl Türkiye'de yapılması planlanan WCS sempozyumu covid-19 ile ilgili seyahat kısıtlamaları nedeniyle İstanbul'dan Dublin'e taşınmıştı. 

WCS Dünya Kargo Sempozyumuna, 1.300'den fazla katılımcı ile ağ kurma fırsatının oluşacağı zirve, teknoloji , yenilik, güvenlik, istikrar, gümrük, kargo operasyonları ile genel oturumlar ve yönetici oturumları içerecek,,

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.