02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Hüseyin Kurt, genel kurulda güven tazeledi

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) 3. Olağan Genel Kurulunu 14 Haziran’da İstanbul Marriott Hotel Asia ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
16.06.2022

Ortadoğu Turizm 

Uluslarası MICE Endüstrisi Derneği (I-MİCE) Başkanı Hüseyin Kurt, I-MICE Derneğinin yapılan 3. Olağan Genel Kurulu'nda görevine devam etmek üzere üyelerden tekrar yetki aldı. 

Genel kurulda konuşan Başkan Kurt; “Göreve geldiği ilk günden itibaren zamana karşı bir yarış içinde bulunduğunun farkında olduğunu belirterek; Üyelerimizin teveccühü ile ve aramıza katılan çok güçlü ekip arkadaşlarımızla 1 dönem daha derneğimize ve sektörümüze hizmet ediyor olacağım.” dedi. 

Konuşamasının devamında Başkan Hüseyin Kurt şunları söyledi; “Kaldığımız yerden çok daha güçlü bir şekilde sektörümüz için katma değer yaratmaya, fayda üretmeye, sektörümüze dokunmaya, ve sektörümüzü her yerde anlatmaya devam edeceğiz. Gelecek dönem MICE sektörünün her zamankinden çok daha fazla konuşulduğu bir dönem olacak.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.