02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Hotelbeds, 'Ukrayna için Yer Açma' mülteci çalışması başlattı

Hotelbeds, sektördeki konumunu, Ukrayna'daki çatışmalardan kaçan mültecilerin kalacak yer bulmalarına yardımcı olmak için kullanma sözü verdi.
22.03.2022

Ortadoğu Turizm 

 "Ukrayna için Yer Açma" girişimi, Avrupa çapında yerel STK'lar ve otel ortaklarıyla birlikte çalışan Hotelbeds tarafından organize ediliyor. 

 Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nin yardım çabalarını destekleyen Hotelbeds, Ukrayna savaşından dolayı Rusya ve Beyaz Rusya'daki ticari faaliyetlerini daha önce durdurmuştu. 

Proje, birkaç gün önce bir alışveriş merkezinin zemininde uyuyan bir grup da dahil olmak üzere birçok ailenin Macaristan ve Fransa üzerinden Ukrayna'dan İspanya'ya yolculuk yapmasına yardımcı oldu.

Hotelbeds'in çevresel, sosyal ve yönetişim lideri Aina Aguilo şunları söyledi: "Ukrayna halkının acil yardıma ihtiyacı olduğu için hızlı hareket etmemiz gerektiğini biliyorduk, bu yüzden çok kısa bir süre içinde çok şey oldu. Mültecilerin nereye gittiklerini, izleyecekleri rotayı ve yol boyunca hangi konaklamaya ihtiyaç duyacaklarını belirlemek için Ukrayna sınırındaki STK'larla birlikte çalışıyoruz” dedi.

CEO Nicolas Huss şunları ekledi: "Sektörde, bu insani krizi desteklemek için ilişkilerimizden yararlanabileceğimiz oldukça benzersiz bir konumda olduğumuzun farkındayız. Onlar için yapabileceğimiz en az şey bu. Elbette bu, otel ortaklarımızın ve STK'ların cömert yardımları olmadan mümkün olmazdı.

 Hızlı yanıtları ve destekleri için kendilerine ve bunun gerçekleşmesi için gece gündüz çalışan ekiplerimize minnettarız” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.