07 Mayıs 2024, Salı
Son Dakika

Halfeti turizm sezonu hareketliliği hızlı başladı

Dünya sakin şehirler komitesi Cittaslow “sakin şehirler” arasında yer alan, Şanlıurfa’nın sahil şehri Halfeti ilçesinde turizm hareketliliği yaşanmaya başladı.
25.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Sakin ve huzur veren özelliğiyle Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin 2013 yılında 'sakin şehirler' ağına dahil ettiği Halfeti tarihi taş evleri ve doğal güzellikleriyle turist çekmeye devam ediyor. 

Turizm sezonunda yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Halfeti’de ilkbaharla birlikte turizm hareketliliği yaşanmaya başlandı. 

Halfeti Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Numan Kılınç, AA’ya yaptığı açıklarlarda ilçenin geçim kaynağının turizm olduğunu, 50 civarında tur teknesinin bulunduğunu belirterek şöyle konuştu; “Bayramın ilk gününden itibaren mayıs ayında bütün rezervasyonlarımız doldu. Gelen misafirlerimizden daha önceden rezervasyon yapmalarını istiyoruz. Gerçekten aşırı yoğunluk var. İnşallah Mayıs ve Haziran ayını tüm turizm sektörü paydaşlarımızla beraber güzel bir şekilde geçiririz.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.