02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Hacı adaylarının kontenjanlarını belirleme çalışmaları devam ediyor

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik El-Rabiah, bu yıl hacı adaylarının sayısını belirlemek için çalışmaların yapıldığını belirterek, kontenjan belirlenmesinin Hac ve hacıların güvenliğini sağlamaya dayanacağını açıkladı.
24.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Al-Rabiah, Krallık liderliğinin barış içinde Hac ibadetlerine başlamaya hevesli olduğunu ve sağlık sektörü ile koordineli olarak bu konuda çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Raporlara göre hacıların güvenliğinin önce geldiğini, ardından liderliğin haccın nasıl yapılacağına karar vereceğini belirterek devam etti.

Hac ve Umre Bakanı, bu sezon umrenin artık tam kapasiteyle herkese açık olduğunu, umre hacılarının ritüellerini kolaylıkla ve rahat bir şekilde yapabilmeleri için umre ile koordineli olarak tüm matafın açılacağını söyledi.  

İki yıl önce salgın nedeniyle bazı kişiler için umre durdurulmuştu, şimdi herkesin lütfu ve lütfu için çok şükür umre yapılıyor.  Al-Arabiya tv'ye konuşan bakan, umre yapmak isteyenleri Eatmarna veya Tevekkalna uygulamaları üzerinden rezervasyon yaptırmaya çağırdık.

Hac ve Umre Hizmetleri Konferans ve Sergisi sırasında Al-Rabiah, Umre uygulamasının özel ve kamu sektörü tarafından sağlanan Hac ve Umre ile ilgili tüm hizmetleri kapsayan eksiksiz bir dijital deneyime dönüşeceğini söyledi.

Hac ve Umre Bakanlığı'nın Doyof Al-Rahman programı ile işbirliği içinde düzenlediği konferansın açılış töreninde, Mekke Valisi ve İki Kutsal Cami'nin Koruyucusu'nun danışmanı Prens Khaled Al-Faysal,  Suudi Vizyon 2030'un yöneticileri katılım sağladılar.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.