02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Hac Bakanlığı, 10 şirkete 50 bin riyal para cezası verdi

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, barınma ve ulaşım hizmetleriyle ilgili ihlaller başta olmak üzere, umre hacılarına verilen görev ve yasal yükümlülükleri ihlal etmeleri sebebiyle 10 umre acentesine şirket başına 50.000 riyal ceza verdi.
25.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Hac Bakanlığı, hacıların hizmetini etkileyecek herhangi bir müsamaha göstermeyeceğini belirterek, hizmet sağlayıcılarla birlikte tüm hizmetler izleme çalışmalarına devam ederek hacıların haklarını korumaya devam edeceğini söyledi.

Hacılara sunulan kalite ve hizmetlerin seviyesini yükseltmek ve güvenliklerini korumak amacıyla sıkı denetimler yapılacağını belirten Bakanlık, aksamalara karşı tüm yasal önlemleri alarak hacıların raporlarının sıkı takipte olacağı belirtildi

Hac ve Umre Bakanlığı ayrıca, Suudi Arabistan Krallığı'nın içinden ve dışından umre ve hac görevini gerçekleştirmek isteyen tüm hacıları, yetkili makamlar tarafından ruhsatlandırılmış tesisleri ve acenteleri seçmeye davet etti. 

Daha fazla bilgi için https://www.haj.gov.sa/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.