06 Mayıs 2024, Pazartesi
Son Dakika

Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali GASTROANTEP iptal edildi

Bu yıl düzenlenmesi planlanan GastroAntep hakkında Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, GAGEV Yönetim Kurulu Toplantı sonrası yapılan basın açıklamasında Karadeniz Bölgesi’nde yasanan sel nedeni ile bu yıl düzenlenecek Gaziantep Gastronomi Festivali’nin (GASTROANTEP) iptal edildigini duyurarak, festivale ayrilan kaynagin ise afet bölgeleri için olusturulan fona aktarılacağını açıkladı.
17.08.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskanı Fatma Sahin, Gaziantep Valiligi’nde düzenlenen Gaziantepi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında yapılan basın açıklanmasında bu yıl düzenlenmesi planlanan GastroANTEP’in yasanan afetler nedeniyle iptal edildigini açikladi.

Yapılan açıklamada Baskan Fatma Şahin, afetle mücadelede yaraların sarılması için destek kararları alındığını hatırlatarak, GastroANTEP için ayrılan maddı kaynağın afet bölgeleri için olusturulan yardım fonuna aktarılacağını duyurdu.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.