29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Fransa, Katar ve Dubai’ye Karantina şartı getirdi.

04.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Fransa da yarından itibaren Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Türkiye'nin de dahil olduğu 7 ülkeden gelen yolculara 10 günlük karantina uygulamasını başlatıyor. 

Fransa daha önce Arjantin, Şili, Güney Afrika, Hindistan ve Brezilya'dan gelen yolculara 10 günlük karantina uygulaması başlatmıştı. Fransa Hükümeti tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın itibari ile yayınlanacak bir kararla Fransa'ya, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Bangladeş, Sri Lanka, Pakistan ve Nepal’den  gelen yolcular için 10 gün karantina uygulaması getirilecek. Yolcuların kararın uygulaması süresince uçuş gerçekleştirecekleri havacılık şirketine Fransa'daki karantina adreslerini beyan etmeler gerekeceği öğrenildi. 

Karantinaya girecek vatandaşların her gün saat 10 ila 12 arası dışarı çıkma iznine sahip olacağı, diğer zamanlarda yasaklara uymadıkları takdirde 1000 ile 1500 Euro arası ceza ödeyeceği bildirildi. Böylelikle daha önce 5 ülkenin bulunduğu karantina listesine Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri(BAE), Katar, Bangladeş, Sri Lanka, Pakistan ve Nepal’de eklenmiş oldu.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.