01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Flydubai, Ukrayna uçuşlarına devam ediyor

BAE'nin Ukrayna büyükelçiliği, vatandaşlarına zorunlu olmayan Ukrayna seyahatlerini ertelemelerini tavsiye etti.
21.02.2022

Ortadoğu Turizm 

Gün içi yayınlanmış makalemizde her ne kadar Flydubai tarafından Ukrayna'nın başkenti Kiev'e seferlerin iptal ettiğine dair haber verilmiş ise de; Flydubai Yetkilisi Kareem Mahjoub tarafından gönderilen bilgi malinde Ukrayna Kiev uçuşlarının devam ettiği bildirilmiştir.

Flydubai tarafından gönderilen mail aşağıdaki gibidir; 
"Umarım iyisinizdir. Flydubai'nin Kiev uçuşlarının iptal edildiğine dair yayınlanmış makalemizi gördük. Lütfen bu bilgilerin yanlış olduğunu bildirmek istiyoruz. Lütfen makalenizi güncellemenizi rica ediyoruz. Uçuşlarımız Ukrayna'ya yapılıyor ve bunu flydubai.com web sitemizde görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen bize bildirim yapabilirsiniz. Teşekkür ederiz." *Flydubai*

Lufthansa, Kiev'e uçuşların Şubat ayının sonuna kadar askıya alındığını ve KLM, Ukrayna'ya veya Ukrayna hava sahası üzerinden uçuşların süresiz olarak askıya alındığını duyurmuştu.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.