03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Erdoğan: İlişkilerimiz çok iyi bir seviyeye yükselecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ile Riyad arasındaki ilişkilerin çeşitli alanlarda çok seçkin bir düzeye yükseleceğini vurguladı.
04.05.2022

Ortadoğu Turizm 

İstanbul'da bayram namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'a yaptığı ziyarete atıfta bulunarak, iki ülke arasındaki ilişkilerin turizm başta olmak üzere çeşitli alanlarda çok gelişeceğine olan inancını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerini şöyle sürüdürdü; “Bildiğiniz gibi Körfez bölgesi ile ilgili çok olumlu gelişmeler var ve son Suudi Arabistan ziyaretim turizm açısından önemli bir çıkış teşkil edecek ve eminim ki Suudi kardeşlerimizin ziyaretleri Türkiye'ye daha da artacak. Suudi-Türkiye ilişkileri diğer tüm alanlarda da çok seçkin bir seviyeye yükselecek. Bu konuyu Veliaht Prens Muhammed bin Salman ile ikili görüşmelerimizde görüştük.” dedi. 

Suudi turist akınının Türkiye'deki turizm hareketinin canlanmasına katkı sağlayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl turizm sezonunun çok iyi geçeceğine dair iyimserliğini dile getirdi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.