29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Emirates'in Avustralya uçağında kalkışta büyük bir delik oluştu

Dubai’den Brisbane'e giden bir Emirates uçağı, lastiği patladıktan ve uçağın dış kaplamasında bir delik açtıktan sonra güvenli bir şekilde indi.
04.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Dubai'den Avusturalya’ya giden bir Emirates uçuşu, kalkış sırasında lastiğin patlaması sonucu düşen parçalardan dolayı lastiğinin delinmesine rağmen uçuşuna devam etti.

Emirates Havayolu, tüm yolcuların Cuma günü Brisbane'deki Emirates EK430 uçuşundan planlandığı gibi indiğini söyledi.

Emirates Havayolu Yetkilisi; “Lastik patlaması ve uçakta delik oluşmasına rağmen tüm yolcuların Cuma günü Brisbane'deki Emirates EK430 uçuşundan planlandığı gibi indiğini söyledi.

1 Temmuz'da Dubai'den Avusturalya’ya uçan Emirates Airbus A380 uçağı, Brisbane Uluslararası Havalimanı'na dev bir delikle indiği görüldü. Emirates EK430 sefer sayılı uçağı uçuştan kısa bir süre sonra Dubai Uluslararası Havalimanı'ndan havalanırken yüksek bir patlama duyulduğu ve mürettebatın bir lastiğin patladığından şüphelendiği bildirilmişti.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.