05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Emirates ve Air Canada stratejik ortaklıklar kuruyor

Emirates ve Air Canada arasında seyahat ederken müşteriler için daha fazla seçenek yaratacak ve aynı zamanda yolculuk boyunca müşteri deneyimini geliştirecek bir stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.
15.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Emirates ve Air Canada için bu yıl içinde hizmete girecek olan bir kod paylaşımı, Birleşik Arap Emirlikleri'ne ve Dubai dışındaki noktalara seyahat eden Air Canada müşterilerine gelişmiş seyahat seçenekleri sunacak.

Yolcular, iki havayolunun ağları arasında tek bir biletle bağlantılı seyahat rezervasyonu yapabilecek ve havayollarının ilgili merkezlerindeki nihai varış noktalarına bağlantı ve bagaj transferleri yapabilecek.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark şunları söyledi: "Kuzey Amerika'nın en köklü havayollarından biri ve Kanada'nın amiral gemilerinden biri olan Air Canada ile ortaklık yapmaktan memnuniyet duyuyoruz ve müşterilere daha iyi uçuş seçenekleri sunmak için çeşitli alanlarda ortak ilerlemeyi dört gözle bekliyoruz. Bu, müşterilerimizin Toronto ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ağ geçitlerimiz aracılığıyla Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nde daha da fazla noktaya erişmelerini sağlayacak önemli bir ortaklıktır." dedi. 

Air Canada Başkanı ve CEO'su Michael Rousseau şunları ekledi: "Kanada'nın çok kültürlü büyük topluluklarına hizmet veren ve küresel genişletme stratejimizi sürdürmeye devam ederken, Birleşik Arap Emirlikleri'nin son derece saygın havayolu Emirates ile stratejik ortağıyız. Bu yıl içinde Emirates müşterilerini hizmetlerimizde karşılamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.