02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Emirates, Haziran'da Tel Aviv'e uçuş başlatacak

Emirates havayolu, 23 Haziran 2022’de BAE, İsrail Tel Aviv arasında Dubai-Tel Aviv rotasını işletecek.
16.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Emirates ile Dubai aktarmalı Tel Aviv’e ABD ve Brezilya'dan gelen yolcular, Tel Aviv'e yolculuklarına devam etmeden önce Dubai Stop Over paketini kullanmayı tercih edebilirler. Paket, Dubai'nin en iyi otellerinden bazılarında konaklamaları ve Emirlik'in önemli noktalarındaki gezi fırsatlarını içeriyor.

Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı tarafından yayınlanan verilere göre, İsrail 2021'de Emirlik'in en büyük 20 kaynak pazarından biri olarak yer aldı ve daha fazla ziyaretçiyi ağırlamaya devam ettiği için bu yıl sıralamada yükselmesi bekleniyor.

Dubai, Tel Aviv seferlerin başlatılmasıyla ilgili olarak, Emirates Havayolu ticari baş sorumlusu Adnan Kazim şunları söyledi: "Bu yaz Tel Aviv'e gidiş ve geliş uçuşlarımızda nihayet müşterilerimizi karşılamayı ve onlara Covid olarak Dubai merkezimize ve Dubai merkezimiz üzerinden önemli bir bağlantı sunmayı dört gözle bekliyoruz. Seyahat kısıtlamaları dünya çapında hafiflemeye devam ediyor ve daha fazla sınır açılıyor. Muazzam bastırılmış talebin kilidini açmanın yanı sıra, Emirates'in İsrail'e çıkışı, gökyüzüne döndüklerinde gezginler için daha fazla seçenek ve işletmelerin Dubai'yi ve yaklaşık 130 destinasyondan oluşan geniş kapsamlı ağımızı ziyaret etmeleri için daha fazla fırsat anlamına gelecek.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.